Your Depression Level: 56%
depressed-3.jpg
You seem to have mild depression. A lot of people fall into your range, and it's quite possible you don't need treatment. If you've been feeling this way for a while, you may want to seek help.

 

Sillä lailla, tää viikko on ollu ihan paska. On väsyttäny hirveesti, kaverit on ollu kenkkumaisia, siitä ku oon ollu niin angstinen. "Älä viitti olla tommonen, no onneks on muitaki kavereita" ja muuta joka satutti aika paljon. On siinäki mulla bestis ja muut hyvät ystävät. Oikein tyrkkimällä tyrkkivät mut pois porukasta, jos kysyin jotain niin nokkaasa vaan tuhauttivat, perkeleen paskat.

Tänään olisi ollut 1500 metriä, mutta aknelääkkeeni aiheuttaa nivel- ja lihaskipuja, ja terkkari antoi minulle vapautuksen juoksemisesta. Toisaalta olisin halunnut oikeasti juosta sen, kesällä lenkkeilin suht. ahkerasti, ja turhaan sekin.

Ihana viikonloppu. Tänään en ole syönyt kuin:

Kauraleipäpalanen, päällä hyvin vähän levitettä, 2x 5,2 calorista makkarasiivua ja kurkkua. Koulussa kaali-ananassalaattia ja pienen peruna, kostukkeena sitä pahaa kastiketta. Ja äsken viikonlopun kunniaksi 6 palaa suklaata, ei olisi pitänyt...

Ja ilta vielä edessä, sorrun kuitenkin taas mättämään kaikkea.

Onneks on musiikki, erityisesti EPPU NORMAALI!